Patrick Oosterwijk
tandtechnicus
UMCG Groningen

 
 
Patrick Oosterwijk is sinds 1985 werkzaam als tandtechnicus en heeft tot 2012 zijn eigen tandtechnisch laboratorium gehad met vestigingen in Utrecht, Amersfoort en aan het ACTA.
Door in die periode altijd bezig te zijn met de ontwikkelingen binnen de tandheelkunde is er een plek verworven aan het UMCG, waar het techniekwerk wordt verzorgd en ondersteuning wordt geboden aan het onderwijs en onderzoek. 

Na de aansluiting bij Elysee Dental is hij als Director Scientific Relations / Training and Education verantwoordelijk voor de contacten met de universiteiten en verzorgt presentaties en opleidingen voor Modern Dental Europa waar Elysee-Dental onderdeel van uitmaakt. Deze opleidingen zijn in een snel veranderende wereld van groot belang om ervoor te zorgen dat de implementatie ervan soepel verloopt. 

Patrick volgt de ontwikkelingen in de markt nauw en geeft zijn visie over uiteenlopende onderwerpen tijden lezingen in binnen- en buitenland..
 
 
► volgende spreker
 
Social Media
BioComp Dental B.V. Dyna Dental Engineering B.V. Dent-Med Materials B.V. DentMerk Benelux B.V. Thommen Medical B.V. MegaGen Memodent B.V. Implant Direct Benelux Straumann B.V. Easier Dental Care dental bauer Nederland Pro-Cam Implants B.V. Nobel Biocare Nederland BV Euroteknika NL Zimmer Biomet Dentsply Sirona Anthogyr