Frank Andriessen
tandarts - implantoloog NVOI
Tandheelkundig Centrum Wilhelminapier, Rotterdam

 
 
Frank Andriessen studeerde tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest in een algemene tandartspraktijk begon hij in 2009 met de drie jarige postacademische opleiding Orale Implantologie en Prothetiek aan het ACTA. In 2012 werd hij erkend als implantoloog NVOI.
 
Frank is de eigenaar van het Tandheelkundig Centrum Wilhelminapier in Rotterdam: een verwijspraktijk voor endodontologie, implantologie en prothetiek. 
 
Daarnaast is hij docent en cursusleider van de Masterclass Implantologie op het ACTA en schrijft hij voor het tandartsenmagazine Dentista. Frank maakt tevens deel uit van het Consilium Implantologicum van de NVOI.
 
 
► volgende spreker
Social Media
Easier Dental Care Straumann B.V. Dent-Med Materials B.V. Euroteknika NL Pro-Cam Implants B.V. dental bauer Nederland Implant Direct Benelux Nobel Biocare Nederland BV BioComp Dental B.V. DentMerk Benelux B.V. Memodent B.V. Dyna Dental Engineering B.V. MegaGen Dentsply Sirona Anthogyr Thommen Medical B.V. Zimmer Biomet