Handige downloads ter verbetering van het online gebruik

Teneinde het gebruik van deze en andere NVOI- en NSOI websites, maar tevens van die van anderen te optimaliseren, adviseren wij u het gebruik van onderstaande software.

Deze software voldoet aan de wereldwijd gehanteerde standaards van de w3c.org organisatie. Tevens adviseren wij u regelmatig uw software te updaten. In beide gevallen kunt gebruik maken van onderstaande links.

Firefox webbrowser
Adobe Reader
Adobe Flash player


De NVOI en NSOI communiceren groen
De NVOI en NSOI willen graag bijdragen aan een duurzamer mileu. Daarom gebruiken zij EU Ecolabel goedgekeurd papier en is al het drukwerk voor haar cursussen en congressen, alsmede dat voor haar overige mailingen volledig FSC gecertificeerd.


KRT punten / NVMKA punten / KRM punten
Alle door de NSOI georganiseerde masters, cursussen, congressen en studiedagen worden aangemeld voor registratie bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) en, indien van toepassing, bij de Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (NVMKA) en het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten KRM). Het aantal te behalen punten voor een dergelijk door de NSOI, dan wel NVOI georganiseerd evenement wordt per case gecommuniceerd in de daarvoor gebruikte media uitingen.

Teneinde deze punten op naam bijgeschreven te krijgen dienen deelnemers bij inschrijving hun BIG-nummer op te geven. Alle inschrijfformulieren van de NSOI, zowel digitaal als analoog, zijn hiertoe m.i. van juli 2011 ingericht.
 
 
Social Media
Implant Direct Benelux Euroteknika NL Memodent B.V. Pro-Cam Implants B.V. Zimmer Biomet MegaGen Dent-Med Materials B.V. Straumann B.V. BioComp Dental B.V. DentMerk Benelux B.V. Dyna Dental Engineering B.V. Dentsply Sirona Anthogyr dental bauer Nederland Thommen Medical B.V. Nobel Biocare Nederland BV Easier Dental Care